Pak nu je kans bij New York Pizza: word franchisenemer op toplocaties!

New York Pizza breidt uit en wil nieuwe vestigingen op aantrekkelijke locaties in Franeker, Doesburg, Groningen, Venlo en Texel, maar er zijn nog meer locaties beschikbaar. 

New York Pizza zoekt gedreven ondernemers die willen profiteren van deze unieke kans. Met een gemiddelde investering van €200.000 en een aantrekkelijke openingsdeal van €40.000 korting is dit het moment om in te stappen en je eigen New York Pizza-avontuur te starten.

Waarom kiezen voor New York Pizza?

New York Pizza heeft zich in de loop der jaren bewezen als een succesvolle en geliefde pizzaketen met een onderscheidend karakter op de Nederlandse markt. Het geheim van het succes? Kwaliteit, service en het deeg is wat klanten steeds weer terugbrengt.

New York Pizza zet zich in voor de groei en ontwikkeling van haar franchisenemers. Als ondernemer profiteer je niet alleen van het succesvolle New York Pizza merk, maar ook van uitgebreide training en ondersteuning. Van marketing tot operationele zaken, het ervaren team van New York Pizza staat klaar om jou te helpen slagen.

Toplocaties beschikbaar: Franeker, Doesburg, Groningen, Venlo, en Texel

De keuze voor de juiste locatie is van cruciaal belang voor het succes. New York Pizza heeft zorgvuldig gezocht naar toplocaties die potentieel bieden voor een onderneming. Of je nu kiest voor de historische charme van Doesburg, de levendige studentenstad Groningen, het toeristische Texel, of een van de andere locaties, je hebt de mogelijkheid om een gevestigde naam te worden in jouw lokale gemeenschap. 

Investering en openingsdeal

De gemiddelde investering voor het starten van een New York Pizza franchise bedraagt €200.000. Deze investering omvat onder andere de inrichting van het restaurant, training van het personeel, marketingkosten en de initiële voorraad. Als extra stimulans ontvangt de ondernemer een speciale openingsdeal van €40.000.

Deze openingsdeal is bedoeld om de opstartkosten te verlichten en de nieuwe vestiging een vliegende start te geven. Het is een vertrouwen van New York Pizza in de potentie van de franchisenemer en het geloof in gezamenlijk succes.

Hoe kan je aanmelden?

Ben jij de gedreven ondernemer die we zoeken? Wil je deel uitmaken van een succesvolle pizzeriaketen met een bewezen staat van dienst? Aarzel dan niet en neem contact op met New York Pizza via de rode knop!