Bubble Bae

Bubble Bae is een unieke en opkomende franchiseformule die zich richt op het aanbieden van vernieuwende bubble teas, koffies en desserts, waaronder verse wafels en Cinnabon. Het bedrijf is opgericht met de missie om de beste bubble tea & sweets ervaring van Nederland te serveren en klanten te verwennen met smaaksensaties die zij nog niet eerder hebben geproefd.

Bij Bubble Bae staat de beleving centraal. Het team werkt vol passie aan het product en wordt constant getraind op receptuur en klantgerichtheid, voor een optimale klantbeleving. De trends worden nauwlettend in de gaten gehouden en met een innovatieve mindset stroomt Bubble Bae vooruit op de tijd.

Bubble Bae is een uitstekende franchiseformule voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in de snelgroeiende bubble tea markt. Met een eenvoudig te volgen formule, hoogwaardige producten en uitgebreide opleiding en ondersteuning, biedt Bubble Bae franchisenemers de kans om met een relatief lage investering en hoge winstmarges mee te groeien naar nieuwe hoogten en succesvol te zijn.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2023
Aantal vestigingen
2
Waarvan franchise
2
Franchise fee
8% en 2% marketing fee
Totale investering
€65.000
Benodigd eigen vermogen
€10.000