Corné Wonen

Experience the luxury

Passie voor luxe meubels staat bij Corné Wonen centraal. Corné Wonen is altijd op zoek naar exclusieve meubels om de collectie nóg mooier te maken. Het is vaak een hele zoektocht, maar bij Corné Wonen stralen zij als ze die ene stoel of bank daadwerkelijk vinden. Dat geluk delen zij graag met de klanten. Corné Wonen biedt hen een luxe belevenis, door nauwkeurig uitgezochte kwaliteitsmeubelen aan te bieden. Geen meubels voor de massa, maar een luxe beleving voor elke klant.

Corné wonen zoekt ondernemers met passie voor meubels

Heb je affiniteit met meubels en ben je ondernemend? Dan is Corné Wonen op zoek naar jou. Bij Corné Wonen heb jij je een eigen meubelwinkel, maar krijg je ondersteuning op alle gebieden. Corné Wonen regelt veel voor je, zoals bijvoorbeeld de promotie.

Corné Wonen is een klein familiebedrijf waarbinnen je als franchisenemer echt gezien wordt. Samen groeien en verdienen staat centraal. Corné Wonen wil graag dat heel Nederland geniet van het aanbod aan luxe en betaalbare meubels. Help jij Corné Wonen bij het behalen van dit doel? 

Waarom deelnemen aan Corné Wonen franchise?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar betaalbare luxe. Door deze trend wordt er meer geld besteed in het midden tot hoog segment meubels. Stap nu in als franchisenemer en profiteer mee van deze groei.

Corné Wonen is een klein bedrijf met grote ambities. Als franchisenemer groei jij natuurlijk mee. Je krijgt een uitgebreide opleiding waarin je alles leert over het verkopen van meubels en ondernemen. Corné Wonen is altijd bereikbaar voor vragen en hulp. Je bent bij Corné Wonen echt onderdeel van het bedrijf. Als franchisenemer leg je weinig financiering in en krijg je er veel voor terug.

De voordelen op een rij

●    Uitgebreide verkooptraining;
●    Leer alles over administratie;
●    Stap in een groeiende markt;
●    Persoonlijke begeleiding binnen een klein bedrijf;
●    Een brede afzetmarkt;
●    Exclusiviteitscontracten met meubelmerken.

Droom jij van je eigen meubelwinkel?

Word jij de nieuwe franchisenemer bij Corné Wonen? Of wil je meer weten over de franchise? Vraag dan snel en vrijblijvend meer informatie aan.

Corné Wonen is een meubelzaak die luxe meubels van hoge kwaliteit levert. Bijna alle merken komen uit Nederland, waardoor het bedrijf voor kwaliteit staat en maatwerk levert. Corné Wonen levert een echte luxe belevenis voor een betaalbare prijs. Corné Wonen is een klein bedrijf in het midden tot hoog segment. 

In 2019 opende Corné Wonen de eerste vestiging van de meubelwinkel in Amsterdam. Nu heeft Corné Wonen twee filialen in Amsterdam en een eerste franchise in Rotterdam. Om verder uit te breiden en nog meer klanten te bereiken, zoekt Corné Wonen enthousiaste ondernemers voor de franchiseformule.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Aantal vestigingen
3
Waarvan franchise
1
Entreegeld
€20.000
Totale investering
€113.000
Benodigd eigen vermogen
€28.000