Storebox

Ben jij op zoek naar een kans om je eigen bedrijf te starten? Dan is het worden van een franchisenemer van Storebox misschien wel iets voor jou. Als eerste aanbieder van gedigitaliseerde self-storage diensten in Europa biedt Storebox een oplossing voor het groeiende tekort aan ruimte in stedelijke centra. Met inmiddels meer dan 230 locaties, is Storebox een van de grootste opslag- en logistieke oplossingen in Europa.

Als franchisenemer van Storebox krijg je een betaalbare en eenvoudige aanpak om jouw eigen self-storage locatie te openen. Storebox ondersteunt jou bij het vinden van een locatie, technische integratie, controlling, online en offline marketing en verkoop. Bovendien bieden zij jou altijd een persoonlijke adviseur en 24/7 effectieve ondersteuning via een intelligent intranet. Door franchisenemer te worden, kun je gemakkelijk jouw eigen bedrijf opzetten op een parttime basis met lage investeringskosten, een beheersbare werkdruk en persoonlijk advies van het Storebox franchiseteam.

Door het openen van jouw eigen Storebox self-storage locatie, kun je deel uitmaken van het succesverhaal van Storebox en profiteren van de opgedane ervaring in de markt. Storebox gelooft dat self-storage een van de meest aantrekkelijke industrieën van de toekomst is en ze willen graag hun kennis en expertise met jou delen.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2017
Aantal vestigingen
230
Entreegeld
€30.000
Franchise fee
10%
Totale investering
€70.000
Benodigd eigen vermogen
€30.000