Belcentrale kijkt terug op geslaagde franchise week

Op maandag 1 april werd er een FranchiseFormules Netwerkmiddag georganiseerd. Tijdens de Franchiseformules Netwerkmiddag stond het delen van informatie over ‘convenience binnen de keten’ centraal. Daarnaast lag de focus op netwerken, kennismaken en kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche. Een aantal gekwalificeerde sprekers, waaronder directeur Coert Coomans, hebben hun visie gedeeld.

Belcentrale op de Franchisebeurs Onderneem ‘t!

De 16e editie van Franchisebeurs Onderneem ’t vond plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 april plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Er stonden meer dan 60 verschillende franchiseformules die op zoek zijn naar nieuwe ondernemers. Formules zoals Subway, MultiVlaai en Papa John’s stonden op de beurs. Telecomprovider Belcentrale stond ook op de beurs om informatie te geven over franchise oplossingen.

Belcentrale kijkt met een tevreden gevoel terug op een zeer geslaagde week. “We hebben veel informatie kunnen geven over specifieke oplossingen die we bieden aan franchiseformules op de netwerkmiddag. Daarnaast hebben we ook diverse ondernemers kunnen helpen op de Franchisebeurs. We hebben veel complimenten gehad en dit is altijd leuk om te horen. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar!”, aldus Coert Coomans.
 

Lees meer over:
Franchise+ Franchiseplus
Redactie