Begin jouw eigen Heinde in Bergen op Zoom
Met 9 succesvolle vestigingen in Nederland hebben wij de smaak letterlijk en figuurlijk te pakken. Nu is het dé tijd om flink te groeien! Met minimale eigen middelen (vanaf €10.000) is het al mogelijk om jouw eigen vestiging te starten. Ben jij de toekomstige Heinde ondernemer in Bergen op Zoom?
Waarom franchisen bij Heinde?
Als franchisenemer ben je eigenaar van jouw eigen restaurant en draag je het concept van Heinde uit. Gezien Heinde zich in ruim 6 jaar tijd als franchiseformule heeft bewezen, brengt dit voor jou vele voordelen met zich mee:
- Heinde is onderdeel van Club Culinair, een horecagroep die bekend staat om o.a. de volgende merken; La Cubanita, Proeflokaal Bregje en Rozey. Partnership, ervaring en kennis zijn dus ruimschoots in huis!
- Met minimale eigen middelen (vanaf €10.000) kan jij je droom realiseren en je eigen restaurant starten.
- Wij rekenen slechts 3% franchisefee en een marketingbijdrage van €500,- + 0.5% van de omzet voor alle landelijke promoties.
- Je maakt gebruik van onze eigen groothandel, waardoor je kunt meeprofiteren van gunstige inkoopprijzen.
- Onze formule blijft zich continu ontwikkelen, hierdoor blijven we goed in beeld bij onze bestaande gasten, maar worden we zeker ook ontdekt door nieuwe gasten.
Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat jij alle ruimte hebt om je vooral te focussen op het runnen van jouw restaurant. De lijntjes binnen onze organisatie zijn kort en persoonlijk, waardoor je de begeleiding krijgt die bij jou past.
Waarom Bergen op Zoom
In Bergen op Zoom is een zeer mooi pand beschikbaar gekomen. Het ligt aan de hoofdstraat met een horecaplein. Dit plein wordt nog volledig vernieuwd, waardoor een gezellig terras gerealiseerd kan worden. De locatie biedt plek voor zeker 160 gasten. In de regio van Bergen op Zoom is nog geen Heinde vestiging. Aangezien Bergen ruim 65.000 inwoners heeft, zijn er sowieso voldoende Heinde fans te vinden.
Wie zoekt Heinde?
Heinde is op zoek naar ondernemers die samen met hen willen groeien. Ondernemers met een passie voor lekker eten en drinken, gevoel voor gastvrijheid, die teamplayers zijn én in staat zijn om op cijfers te sturen. Kortom, ondernemers die volledig gefocust zijn op hun restaurant en het uitdragen van de prachtige formule. Het bouwen en behouden van een gemotiveerd team is één van de belangrijkste taken voor deze ondernemers, naast het realiseren van een optimale beleving voor gasten door de consistente kwaliteit van de gerechten en de sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving.
Over de franchiseformule van Heinde
De franchiseformule Heinde is in 2017 opgericht door Roland Hogenelst. Hogenelst is tevens de man achter Club Culinair, de horecagroep waar de restaurantformules La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Heinde en Rozey onder vallen.
Na het succes van La Cubanita en Proeflokaal Bregje besloot Hogenelst een nieuwe franchiseformule op te richten dat gerechtjes én dranken aanbiedt voor een vaste prijs. Hogenelst constateerde namelijk dat er nog geen restaurantformule bestond waar gasten de gehele avond grenzeloos konden genieten van diverse gerechtjes en dranken op de kaart, zonder op de portemonnee te letten en op de klok te kijken. En dit alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Uit dit gedachtegoed ontstond restaurantformule Heinde. De eerste vestiging opende in 2017 in Woerden en inmiddels is Heinde gegroeid tot een succesvolle, nationale restaurantformule, gevestigd op bijna 10 locaties. Al deze vestigingen worden gerund door franchisenemers.
Meer weten?
Denk jij nu, hier wil ik nog veel meer van weten? Klik dan op onderstaande button en laat jouw gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!