MplusKASSA

Gebruiksvriendelijk, koppelbaar, flexibel, 24/7 service: dat is MplusKASSA. Met ruim tien gecertificeerde dealers zorgt MplusKASSA voor een landelijke dekking en helpen wij met onze kassa software dagelijks meer dan 120.500 gebruikers in Nederland en België. Het kassasysteem is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je al het overbodige weglaat en alleen gebruikt wat jij écht nodig hebt. Zo betaal je nooit teveel!

Franchise

MplusKASSA biedt een perfect gestroomlijnde multifiliaal structuur.Zo ontstaat er ruimte voor eigen filialen met franchise filialen, binnen één systeem. De uitgebreide autorisatiestructuur is verweven door het hele systeem. Eenvoud staat voorop. Daarom is het simpel om vanuit het hoofdkantoor veel algemeen in te stellen, maar kun je ook per filiaaleigen voorkeuren doorvoeren. Denk hierbij aan stamgegevens zoals prijzen, plattegronden, artikelen en het relatiebestand.

Maak de bedrijfsvoering inzichtelijk met de uitgebreide overzichten. Voor het hoofdkantoor is direct overzicht op elk filiaal. Bekijk de resultaten en kies uit verschillende filteropties. Koppel het kassasysteem aan andere programma’s zoals het boekhoudprogramma. Dit bespaart tijden voorkomt fouten. Koppelingen zijn één van de specialiteiten van MplusKASSA! Dit komt onder andere door onze open API. Dit biedt de franchisenemer een nieuw level van gemak en automatisering.

Flexibiliteit

De schermindeling van elke kassa is flexibel in te delen. Zo laat je het overbodige weg en is er ruimte voor wat echt nodig is. De gewenste betaalflow is ook naar wens in te richten. De flexibiliteit van MplusKASSA is ideaal voor organisaties met een multifiliaal structuur en locaties met meerdere verkooppunten.

Meer dan alleen kassa

MplusKASSA biedt een complete oplossing. Naast de kassa gebruik maken van zelfservice? Dat kan optimaal met de QR bestel app, kiosk en zelfscankassa. Efficiënt werken in de keuken en bediening? Zet keukenmanagement en handhelds in! Zo is er voor elke uitdaging de perfecte oplossing met MplusKASSA.

Stel je vraag!