Bagels & Beans verwelkomt Dylan & Paul als nieuwe bagelbazen in Amsterdam

Dylan Hattuma & Paul Leuverman zullen per 11 maart de Bagels & Beans vestiging ‘op de hoek’ overnemen aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam. Beide hebben ze veel ervaring in franchise en horeca en kunnen niet wachten om zich onder te dompelen in bagels, koffie & veel geluk.

It’s in the name

Dylan: ‘Waar moet ik beginnen? De naam is eigenlijk al een homerun: Bagels & Beans! Het heeft iets spannends, internationaals maar toch ook iets heel vertrouwds. Het is zo grappig om te merken dat iedereen het merk kent. We horen opmerkingen als ‘oh dat is mijn favoriete tent’ en ‘de koffie is zo lekker daar’. Al die positieve reacties maakt ons alleen maar meer trots dat wij nu ook onderdeel van zijn van dit merk.’

Een wisselwerking door de jaren heen

Dylan & Paul zijn elkaar in hun carrières al vaker tegengekomen. De één had een zaak in Amsterdam en woonde in Haarlem, de ander had dit net andersom. Elkaar helpen, adviseren of even snel iets afgeven (lag toch op de route) was niet meer dan normaal voor de twee. Toen de kans zich aangreep om een franchise gericht op koffie te openen hoefde Dylan hier geen twee keer over na te denken. De vestiging lag notabene in de wijk waar hij zelf woont.

Dylan wilde niet alleen ondernemen en zocht een compagnon. En dat dit Paul moest zijn, wist hij al snel. Paul: ‘Dylan en ik hebben samen verschillende keren gezeten om te praten over onze verwachtingen, manier van samenwerken en hoe wij de zaak willen managen. Ik ben van de gastvrijheid en volledig op onze gasten gericht. Dylan heeft dit natuurlijk ook, maar richt zich meer op al het organisatorische achter de bagelbar en administratie. Die combinatie in onze persoonlijkheden en sterke kanten zorgt voor een goede dynamiek.’

Balans

Dylan: ‘Een eigen onderneming hebben is superhard werken, maar het geeft ons beide ook vrijheid. Als wij er een succes van willen maken, moeten wij ook die input leveren, we hebben het zelf in de hand.’ Paul: ‘Die vrijheid samen met het ondernemerschap past goed bij ons. Van een kantoorbaan worden wij gewoon niet blij, ieder zijn ding toch!?’

En wat Dylan & Paul naast hun eigen vestiging dan vooral bezighoudt? Hun dagelijkse levens vullen ze met sporten, de natuur in en mooie reizen maken samen met hun partners. Om zo weer met een berg inspiratie en heimwee terug te keren naar hun fijne koffiezaak op de hoek.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is een eigenzinnige franchiseketen, die op meer dan 80 plekken in Nederland met een stralende glimlach koffie, ontbijt, lunch en gezellige trek serveert.

Bagels & Beans is de grootste Nederlandse espressobar waar je lekker langzaam kunt genieten van pure gerechten en dranken. Iedereen is welkom en we geloven in persoonlijke aandacht. In rust. In authentieke kwaliteit. We houden van bewust en biologisch. En van producten waar je de hand van de maker in herkent. Van ’s ochtends 8.29 uur tot laat in de middag zijn we er voor onze gasten. Of ze nou bij ons op de koffie komen of wij bij hen aankloppen met hun online bestelling. Wij serveren geluksmomenten op elk moment dat onze gast dat wil, al sinds 1996.

Wil je ook ondernemer worden bij Bagels & Beans? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande knop!