DA MOOI Parfumerie viert glorieuze heropening op vertrouwde locatie in Rijssen

Hèt moment waar onze gewaardeerde klanten op hebben gewacht, is eindelijk aangebroken. Met groot genoegen kondigt DA MOOI Parfumerie de heropening aan op de ‘oude’ vertrouwde locatie in Rijssen. Op 14 september gaan de deuren weer open om klanten te verwelkomen in een prachtig heringerichte winkelomgeving, vol luxe, nieuwe merken en het vertrouwde team.

DA MOOI Parfumerie Frans van Garrat in Rijssen bestaat dit jaar 10 jaar en dat is een extra reden om de winkel te herloceren naar de vertrouwde locatie én een volledig nieuwe look & feel te geven. Met trots onthult MOOI Parfumerie een volledig nieuw en verfijnd interieur dat is ontworpen om klanten een luxe winkelervaring te bieden.

Wat te verwachten:

Schitterend nieuw interieur: MOOI staat voor deskundigheid, luxe en het gevoel van thuiskomen, en dat is precies wat het nieuwe interieur uitstraalt. Tijdloze elegantie, een beauty bar waar je kort of juist uitgebreid advies krijgt en inspiratie door het uitgebreide merkaanbod. Alles is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te bieden, waardoor winkelen bij DA MOOI een feestje wordt voor alle zintuigen.

Uitgebreide collectie: De heropende winkel introduceert een nog uitgebreidere collectie van niche merken en exclusieve producten. We verwelkomen merken zoals Juliette has a Gun, Parfums de Marly, Sisley en veel meer. Van geuren en cosmetica tot huidverzorging en geschenksets, DA MOOI Parfumerie heeft voor ieder wat wils.

Klantgerichte service: Klanttevredenheid staat bij DA MOOI altijd centraal. Het vriendelijke en deskundige team van beauty advisors staat klaar om klanten te verwelkomen, te adviseren en te begeleiden bij het vinden van hun perfecte producten. Neem plaats aan onze beauty bar en laat je verwennen!

De heropening wordt gevierd met speciale aanbiedingen, kortingen, goed gevulde goodiebags en verrassingen voor klanten. Met ruim 10 jaar ervaring in luxe en beauty kan het deskundige team adviseren en helpen met elke beauty vraag. We nodigen iedereen uit voor een onvergetelijke winkelervaring, laat je inspireren en dompel onder in de wereld van luxe in onze volledig vernieuwde winkel.

Bezoek DA MOOI Parfumerie op hun vertrouwde adres:
Haarstraat 3B
7462 AK Rijssen

Wil je meer weten over DA MOOI?
Bekijk hier de formule!