Fat Phill’s Rotterdam opent de deuren aanstaande maandag

Rotterdam, 21 april 2023 - Franchiseketen Fat Phill's opent op maandag 24 april een nieuwe vestiging in Rotterdam. Het team staat klaar om de gasten te verrassen met de lekkerste burgers, fries en shakes. De franchisenemer, Stijn Moussault, is verheugd om zijn eigen stad te voorzien van de warmte en gastvrijheid die Fat Phill's kenmerkt. Met de opening van Fat Phill's Rotterdam is Moussault nu officieel een multi-unit franchisenemer binnen Fat Phill's, na de opening van zijn eerste restaurant in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam (2021).

De officiële Grand Opening is op zaterdag 29 april met een speciale actie: 50 gratis Double Cheeseburgers voor de eerste 50 gasten om 13:00u. Wees er snel bij, want op is op. Fat Phill's Rotterdam is gevestigd op Zuidplein 60A.

 
Fat Phil

Fat Phill's blijft groeien

Fat Phill's Rotterdam is de twaalfde vestiging van de keten en zeker niet de laatste. De franchiseketen is al te vinden in onder andere Amsterdam, Utrecht en Tilburg. In 2022 opende Fat Phill's maar liefst zeven nieuwe restaurants, met een focus op Noord- en Zuid-Holland. In 2023 zet de keten de eerste stappen richting andere regio's van Nederland en worden de eerste internationale stappen gezet. Het doel is om elke binnenstad in Nederland van een Fat Phill's te voorzien en om uiteindelijk 500 internationale locaties te openen.

Het geheim van Fat Phill's

Fat Phill's dankt haar succes mede aan de originaliteit van het aanbod. Eigenaar Armin Vahabian zegt hierover: "Met mijn formule bied ik iets unieks aan. Een goede Smashed burger, Philly Cheesesteak op de juiste wijze bereid met eigen receptuur en een side dish als Buffalo wings, maken het verschil." Fat Phill's biedt een totaalconcept voor iedereen, van een stevige lunch tot een late night snack, met dagverse producten die van hoge kwaliteit zijn en huisgemaakte sauzen.

De groeiambitie van Fat Phill's

De groeiambitie van Fat Phill's is duidelijk: voor het einde van dit jaar wil de keten 20 vestigingen in Nederland openen en de eerste stappen zetten richting het westen van Duitsland. Het hoofdkantoor zal in Nederland blijven en voor samenwerkingen over de grens wordt gedacht aan een multifranchise of master franchise.

Fat Phill's

Over Fat Phill’s Nederland

De Nederlandse franchiseketen Fat Phill’s, opgericht in 2019 door Armin Vahabian, is een Amerikaans geïnspireerd franchiseketen. De inspiratie vind je terug in de iconische graffiti wall met hip-hop artiesten, de mate van gastvrijheid & de menukaart. Fat Phill's staat bekend om de casual snelle service met bestelzuilen voor het ultieme gemak, dagverse producten en haar eigen huisgemaakte recepturen. De keten heeft op dit moment twaalf vestigingen in Nederland, waarvan elf franchise locaties.

Fat Phill’s bevindt zich in Amsterdam, Almere, Arnhem, Den Haag, Groningen, Leiden, Leidschendam (Mall of the Netherlands), Rotterdam, Tilburg, Utrecht, & Zoetermeer. Het hoofdkantoor bevindt zich in Diemen, Nederland. @fatphillsdiner www.fatphillsdiner.com

Bekijk ook