Lekkerland Nederland is de full service partner van Joe & the Juice

Joe & the Juice, een keten van sapbars en coffeeshops oorspronkelijk afkomstig uit Denemarken, heeft een samenwerking aangekondigd met Lekkerland Nederland. Lekkerland Nederland zal optreden als de full-service partner om Joe & the Juice te ondersteunen bij hun uitbreidingsplannen in Nederland, België en Frankrijk. Samen zullen ze werken aan het verwezenlijken van de groeiambities van Joe & the Juice in deze landen.

Lekkerland Nederland en Joe & the Juice versterken elkaar als partners, dankzij Lekkerland Nederland's rol als full-service groothandel met een goed ontwikkeld Europees logistiek netwerk. Bovendien beschikt Lekkerland Nederland over gespecialiseerde foodservice Category Managers met een uitgebreid netwerk. Samen hebben ze uitvoerig onderzoek gedaan naar het samenstellen van het juiste assortiment, waarbij ze gezamenlijk leveranciers hebben bezocht en (verse) producten hebben getest. Jaco Hermans, Manager Business Development bij Lekkerland Nederland, legt uit: "Dit stelt ons in staat om een beter beeld te krijgen van de smaak en kwaliteit van de producten. De markt ondergaat momenteel veel ontwikkelingen en in deze nieuwe samenwerking hebben we gezocht naar de best mogelijke oplossingen voor Joe & the Juice, met als uitgangspunt dat we elkaar versterken waar mogelijk."

Lekkerland als “partner for growth“

Mathias Nielsen, Director Supply Chain bij Joe & The Juice, legt uit waarom ze Lekkerland hebben gekozen als partner: "Vanaf het eerste moment hadden we een goede klik en was er wederzijds begrip voor de uitdagingen waar we voor staan. Lekkerland past uitstekend bij onze organisatie en supply chain strategie, omdat wendbaarheid en flexibiliteit de belangrijkste factoren zijn, samen met een nauwkeurige focus op de klantbeleving."

Vanaf 2023 heeft Joe & the Juice wereldwijd al meer dan 338 locaties verspreid over Europa, Azië en Australië, met 64 locaties in Noord-Amerika. De restaurants bieden voornamelijk verse sappen, koffie en broodjes aan, en het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Momenteel zijn er 15 locaties in Nederland, één in België en vier in Parijs. Sinds april worden deze locaties bevoorraad vanuit het distributiecentrum van Lekkerland Nederland in Waddinxveen. Joe & the Juice heeft plannen om dit jaar verder te groeien met meerdere nieuwe locaties in deze drie landen.

 

Lekkerland bestaat al meer dan 60 jaar. Wij zijn uitgegroeid tot een (food)servicepartner met een uitgebreid assortiment in food en non-food én ruim 90.000 verkooppunten in 6 Europese landen. Wij zijn dé convenience-specialist voor ondernemers die hun klanten gemak willen bieden.