Een nieuw adres, een nieuw begin voor 't Zusje in Tilburg

Het avontuur van ’t Zusje Tilburg gaat verder op een prachtig nieuwe locatie aan de Monumentstraat 6. Met veel enthousiasme is er hard gewerkt aan een verbouwing om een mooi nieuw restaurant te realiseren met de welbekende ambiance, waar gasten zich direct thuis zullen voelen.

Bourgondisch genieten

Bij 't Zusje draait het om heerlijk ongedwongen genieten in een knusse ambiance, omringd door de mensen die je liefhebt. Zowel binnen in het sfeervolle restaurant als buiten op het gezellige, ruime terras kun je genieten van 70 verschillende versbereide tapasgerechtjes. Maak jouw keuze uit de tapaskaart en laat je volledig in de watten leggen. 

Lekker lunchen op het terras

Wat is nu beter dan dit prachtige seizoen te vieren op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen op het zonnige en comfortabele terras van ’t Zusje Tilburg? Maak je keuze uit een 3-tal arrangementen, waarbij je kiest voor drie, vier of vijf heerlijke versbereide gerechtjes, die allemaal tegelijk voor jou op tafel komen. Voel je thuis en geniet!  

Reserveren? Mag!

Kom dagelijks bourgondisch genieten van 16:00 – 23:00 uur. Op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen is ’t Zusje Tilburg ook geopend voor een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur. 

Wil je meer weten over 't Zusje? Klik dan op de knop voor meer informatie!