Nieuwe operationeel directeur voor Zuster Evie

Sinds 1 januari is oprichtster en conceptenmaker van Zuster Evie, Eline Tromp -Vrielink, een samenwerking aangegaan met Franka Verriet - van Hunnik. Franka is sinds het eerste uur betrokken bij Zuster Evie. Zij is als een van de eerste zusters in haar eigen regio begonnen als franchiseneemster. 

Eline: “Met de verkoop van een gedeelte van de aandelen ben ik in staat niet alleen extra kapitaal aan te trekken om onze lange termijn plannen te financieren, maar ben ik ook een fantastische compagnon rijker die als operationeel directeur zich bezig gaat houden met alle dagelijkse gang van zaken dingen waar de zusters tegenaan lopen. Dit geeft mij ruimte, als creatief directeur, om te doen waar ik goed in ben; concepten verzinnen, uitwerken en verder ontwikkelen van de formule naar een platform voor kleinschalige lokale foodproducten! Het kunnen opschalen van een lokaal idee naar iets met efficiency aan de achterkant en dan op landelijk niveau brengen is iets wat we bij Zuster Evie goed in de vingers hebben. Er zijn veel meer leuke lokale foodmerken die we daarbij kunnen helpen. Zo kan je klein blijven maar aan de achterkant allemaal profiteren van schaalvoordelen.”

Franka: “Onze formule past eigenlijk niet zo goed in een hokje en is een blend van allerlei vormen. We cateren partijen van particulieren tot horecazaken met voortreffelijkste desserts en zoetigheden, maar leveren ook de leukste foodgifts aan diverse retailers zoals cadeauzaken. Ook is er regelmatig een Zuster met een eigen kraam te vinden op een lokale markt of festival.”

Over Zuster Evie

Franchiseformule Zuster Evie is opgericht in 2014 en telt nu ruim 40 vestigingen. De lokale franchiseneemsters worden ‘de zusters’ genoemd. De formule richt zich op ouders van jonge kinderen die vanuit huis hun eigen cateringbedrijf willen starten. Een ‘zuster’ maakt vanuit haar eigen huis producten en verkoopt ze in een straal van 15 km rond haar huis aan restaurants, particulieren, winkels en speciaalzaken. Binnen de formule zijn er 3 concepten om te franchisen: Toffe Toetjes, Puike Potten en Zalige Zoetigheden. 
Op de foto vlnr: Eline Tromp - Vrielink en Franka Verriet - van Hunnik

Bekijk ook