Nieuwste Bufkes-vestiging in Heythuysen

Op 9 mei opende Bufkes haar deuren in het mooie Heythuysen, slechts twee weken na een succesvolle opening van een andere vestiging in Ittervoort. Het enthousiaste team van medewerkers staat klaar om alle gasten te verwennen met een heerlijk ontbijt, een smakelijke lunch (to go) of een gezellige borrel. Of je nu kiest voor het moderne ingerichte restaurant of het ruime terras buiten in het zonnetje, genieten is gegarandeerd.

Een culinaire ervaring bij Bufkes

Bij Bufkes kun je genieten van de 'wereldberoemde' klassiekers, zoals het befaamde broodje werrem sjink, de Limburger of de Oosterse kip. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe producten gelanceerd om te ontdekken, zoals de verrukkelijke Loaded Nacho's of het pittige broodje met kip en mango. Het assortiment is divers en biedt voor ieder wat wils..

Formulemanager Niels Snaphaan enthousiast over de nieuwe Bufkes vestiging in HeythuysenFormulemanager

Niels Snaphaan is vol enthousiasme over de nieuwe vestiging: "We kijken ontzettend uit naar de mooie tijd die voor ons ligt in Heythuysen. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe Bufkes-vestiging een prachtige toevoeging zal zijn in het bruisende hart van Heythuysen."

Authentieke Bourgondische broodjes sinds 1995 Bufkes

staat al sinds 1995 bekend om de verkoop van de Lekkerste Bourgondische Broodjes. Ze worden bereid met ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en volgens authentieke receptuur. Met de opening van de vestiging in Heythuysen telt Bufkes nu maar liefst 43 vestigingen verspreid door Limburg. En de groei is nog niet ten einde, want er zijn plannen om dit jaar nog zeker twee nieuwe vestigingen te openen. Bufkes blijft groeien en meer mensen kennis laten maken met hun overheerlijke assortiment.

De Bufkes