Restaurant ’t Zusje onthult haar 35e filiaal in het monumentale postkantoor van Maastricht

UDEN – De franchise van ’t Zusje breidt uit met de lancering van haar 35e etablissement nabij het Vrijthof in Maastricht.

Het historische postkantoor nabij het Vrijthof, dat vanaf vrijdag 3 november de nieuwe vestiging van ’t Zusje Maastricht herbergt op de Statenstraat 6, is doordrenkt van historie en allure. Dit charmante gebouw, met zijn prachtige bouwstijl en karakteristieke eigenschappen, biedt het toneel voor een gedenkwaardige culinaire beleving.

Met de opening van dit nieuwe filiaal telt ’t Zusje nu 35 locaties landelijk en geniet daarmee van een uitgestrekte aanwezigheid door heel Nederland.

Bourgondisch genot

Lekker onbezorgd, bourgondisch tafelen en genieten met dierbaren: dát kenmerkt een bezoek aan ’t Zusje. In een huiselijke, relaxte sfeer kun je genieten van 70 uiteenlopende kleine gerechten aan een tafel die gedurende je bezoek van jou blijft. Bij ’t Zusje wordt de klok vergeten. Selecteer bij elke gang je favorieten van de tapaskaart en laat jezelf heerlijk verwennen door het bedienend personeel.

Naast het bekende 'Avondvullend bourgondisch tafelen', biedt ’t Zusje ook 'de Heerlijke rondes van ’t Zusje' aan, ideaal voor die impulsieve momenten, zoals na een dagje shoppen of voor een concert. Met een vaste kostprijs van 7,60 euro per gang, bepaal je zelf het tempo en de omvang van je culinaire avontuur. "Mensen plezieren en in de watten leggen, daar draait het om bij ons", zegt ’t Zusje.

't Zusje

Over restaurant ’t Zusje

Het concept van ’t Zusje vond zijn oorsprong in Uden, in het Brabantse hartland. Het was in Brasserie de Baron waar eigenaar Peter Smits het idee kreeg. “Ik wilde wederom echt contact met onze bezoekers en wilde dat zij ook echt met elkaar in gesprek raakten. Niet simpelweg snel dineren en vertrekken. Het ging om het samenzijn, om echte aandacht voor elkaar en dat de hele avond lang. We besloten om onze gerechten in kleinere porties te serveren. Zo konden onze bezoekers van meer verschillende smaken genieten en spendeerden ze meer tijd samen.” Dit idee bleek een groot succes.

Ben je op zoek naar dé horecakans om je ondernemersdroom te vervullen?
Bekijk ook