ViaViela verwelkomt nieuwe ondernemer in Groningen

In een belangrijke ontwikkeling voor ouders en verzorgers in Groningen en omliggende regio's, komt ViaViela, een vooraanstaande naam in gastouderopvang in Nederland, met leuk nieuws. De toevoeging van een nieuwe ondernemer in Groningen staat centraal in het streven van ViaViela om de diensten van gastouderopvang nieuw leven in te blazen en nog toegankelijker te maken voor lokale gezinnen.

Versterking van gastouderopvang in Groningen en omgeving

ViaViela staat al lange tijd bekend om haar deskundige bemiddeling in gastouderopvang en blijft zich inzetten om kwalitatieve, flexibele en huiselijke kinderopvang in heel Nederland te bieden. Met de komst van een nieuwe ondernemer in Groningen krijgt de bemiddeling tussen ouders en gastouders een frisse impuls.

Inge Jansma: een passie voor kinderopvang

Inge Jansma, de nieuwe ondernemer, is een inwoner van Groningen met een schat aan ervaring en een diepgewortelde passie voor kinderopvang. Als lokale vertegenwoordiger van ViaViela brengt zij haar expertise naar de regio, waardoor ouders en verzorgers kunnen profiteren van hoogwaardige kinderopvang. ViaViela Groningen fungeert als een essentiële schakel tussen professionele gastouders en gezinnen die op zoek zijn naar de beste opvang voor hun kinderen.

Inge Jansma nieuwe ondernemer franchisenemer ViaViela Groningen

Het verrijken van de gastouderopvang ervaring

De dienstverlening van ViaViela omvat het zorgvuldig matchen van gastouders met gezinnen, naast het bieden van voortdurende begeleiding en scholing. Inge staat klaar om de gastouderopvang ervaring voor ouders en kinderen in Groningen te verrijken, met als doel een veilige en stimulerende omgeving te creëren waar kinderen kunnen gedijen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het bemiddelen in gastouderopvang? Ontdek wat het precies inhoudt en welke mogelijkheden er zijn. Sluit je aan bij ViaViela en help gezinnen in Groningen en omgeving de perfecte opvangoplossing te vinden voor hun kinderen.