ViaViela, een toonaangevende naam in de wereld van gastouderopvang, heeft met trots de lancering aangekondigd van...
De lockdowns hebben de horeca hard getroffen, maar dat heeft restaurant Tres en De Pizzabakkers er niet van...
Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers...
Gastouderbureau ViaViela introduceert ‘Gezonde Gastouderopvang’, een nieuw educatief programma voor gastouders.
CrepeAffaireheeft was het afgelopen jaar wel dicht, maar heeft niet stil gezeten. Sinds het begin van de Covid...
Coronacrisis of niet, ViaViela heeft haar positie als marktleider de afgelopen maanden verder verstevigd.
Zuster Evie BV heeft afgelopen vrijdag 30 oktober aan haar franchisenemers laten weten dat ze vanaf 1 januari 2021...
De Beren restaurants en de Beren bezorgrestaurants worden samengevoegd tot een bedrijf. Met deze fusie denkt de...
Hoe is het De Pizzabakkers de afgelopen 2 weken vergaan?
Par Hasard is sinds 2014 actief in Nederland en is sinds 2018 actief als franchiseformule.
"Op de Horecava 2019 presenteren we ons pizza & prosecco concept in Virtual Reality"
In alle vestigingen van Yoghurt Barn wordt sinds kort gebruik gemaakt van de muziekdienst ‘Soundtrack Business’
Kindercentrum Amberrosia heeft afgelopen zaterdag een nieuwe locatie boven Ballorig in Lelystad in gebruik genomen.
Van 8 tot en met 11 januari presenteert De Pizzabakkers haar pizza & prosecco concept in pop-up versie tijdens de...
Het bestaat uit een nieuw horeca- en take-awayconcept met nieuwe gerechten en producten en een aansluitende kook...
De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis.
Op het Damrak in Amsterdam is het eerste Délifrance restaurant geopend volgens het nieuwe franchise concept.