Franchise marketingstrategie

Wilt u franchisenemers werven? Dan heeft u vast al nagedacht aan welke eisen de ideale kandidaat moet voldoen. Maar hoe bereikt én overtuigt u deze kandidaat om voor uw formule te kiezen? Deze vraag wordt beantwoord in een franchise marketingstrategie. Er wordt onder andere onderzocht hoe de markt eruitziet en welke middelen het beste ingezet kunnen worden om deze doelgroep te bereiken. 

Uw verhaal vertellen

Uw franchisenemers maken deel uit van uw professionele familie. Met uw franchisemarketing wilt u de juiste zakelijke mensen aantrekken die u zullen helpen uw formule succesvol te laten groeien.

Makkelijker gezegd dan gedaan, toch?

Franchisenemers werven is meer dan alleen een net in het krioelende water gooien en de meeste vis binnenhalen. U moet potentiële franchisenemers zorgvuldig controleren om er zeker van te zijn dat ze bij uw formule passen.

Dus hoe doet u dat? Door een geïntegreerde franchisemarketingstrategie te ontwikkelen die gebruik maakt van digitale advertenties, sociale media, e-mailmarketing, content marketing, SEO, public relations, branding en print.

Marketing ontzorging

We helpen u graag uw verhaal te vertellen door het bepalen van de optimale inzet van communicatiemiddelen en -kanalen. Tevens kunnen we dit ook van A tot Z voor u uit handen nemen. Samen bepalen we hoe uw boodschap de meeste impact heeft in een doorlopend overzichtelijk en uitgebreide wervingsstrategie.

Klaar om uw franchise marketingstrategie te bepalen?

Aan de hand van uw doelstellingen bepalen we hoe uw organisatie de maximale impact bereikt met een persoonlijk ontwikkelde boodschap en een strategie om hier doorlopend resultaat mee te creëren.