Franchise+ magazine: toonaangevend in de franchisewereld

Het Franchise+ magazine is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de franchisewereld. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar. Vier keer digitaal en twee keer per jaar een papieren uitgave.

Wij helpen u in zowel online als offline media om uw boodschap scherp te krijgen, u te onderscheiden van uw concurrenten, uw zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen.

Fysieke edities

In de twee fysieke papieren edities komen diverse thema’s aan bod, zoals;

  • De Starterseditie: deze editie verschijnt tijdens de Franchisebeurs Onderneem ‘t! en is gericht op mensen die willen starten als franchisenemer. Als formules op zoek  naar franchisenemers kan je in dit magazine bij potentiële franchisenemers onder de aandacht komen. Lezers vinden in deze editie interessante artikelen over wat er komt kijken bij het starten als franchisenemer en formules die ze zouden moeten overwegen. 
  • De Succes editie: hierin staat een overzicht van succesvolle franchiseformules en succesvolle franchisenemers die Nederland rijk is. Deze editie wordt ook gelezen door veel franchisenemers en is daarom ideaal voor formules die op zoek zijn naar bestaande franchisenemers die multi-concept franchisenemers willen worden.

Doelgroep Franchise+ magazine

Het Franchise+ magazine richt zich voornamelijk op franchisenemers, franchisegevers en aspirant-franchisenemers. Bovenstaande edities worden gericht verspreid onder de relevante doelgroepen. 

Het Franchise+ vakblad heeft het grootste bereik onder aspirant-franchisenemers. Het Franchise+ vakblad wordt ook verstuurd naar alle franchisegevers in Nederland.

Abonnement en proefnummer

Kosteloos kennismaken met het Franchise+ magazine? Dat kan! Vraag hier een gratis proefnummer aan, de verzending van het blad stopt na 1 uitgave automatisch.

Wilt u meteen een abonnement afsluiten? Dat kan uiteraard ook! Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt voortaan het magazine zowel digitaal als twee keer per jaar per post. 

Meer informatie over het Franchise+ magazine?

Wilt u meer informatie over het Franchise+ magazine, bijvoorbeeld over de advertentiemogelijkheden of om te sparren welke editie en welke content type het beste bij uw organisatie past? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan! Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op.