Wil je een franchisevestiging verkopen?

De Franchise+ Marktplaats is een sectie op de Franchise+ site waar verschillende soorten advertenties te vinden zijn. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar nieuwe franchisenemers, of als je een franchisevestiging wilt verkopen.  Deze sectie biedt een zoekfunctie op provincie en op formule. De advertenties van de Franchise+ Marktplaats worden ook op andere, relevante pagina’s op de Franchise+ site getoond, bijvoorbeeld onder een nieuwsbericht of evenement.

De Franchise+ Marktplaats is onderverdeeld in 4 categorieën: 

  • Ter overname: heb jij of jouw franchisenemer een franchisevestiging die jij wilt verkopen? Dat kan, hier staan namelijk de meest actuele overnamemogelijkheden.
  • Nieuw te openen: zoekt jij een franchisenemer voor specifieke, nieuw te openen vestigingen? Die kun je hier aanbieden. 
  • Personeel gezocht: heb jij een vacature binnen uw franchiseorganisatie? Bijvoorbeeld omdat jij op zoek bent naar een franchisemanager? Hier kun je jouw vacature plaatsen. 
  • Onroerend goed: op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte? Op deze pagina worden winkellocaties, kantoorpanden en dergelijke aangeboden. 

Bereik Franchise+ site

De Franchise+ site heeft 600.000 bezoeken per jaar en telt 475.000 unieke bezoekers per jaar. De site heeft 1,8 miljoen pageviews per jaar. 65% van de bezoekers bekijkt de site via een mobiel apparaat. De bezoekers zijn gemiddeld 2 minuten online per bezoek.

Optimaal resultaat om uw franchisevestiging te verkopen

Voor optimaal resultaat om bijvoorbeeld jouw franchisevestiging te verkopen, wordt vaak een advertentie op de Franchise+ Marktplaats gecombineerd met bijvoorbeeld een direct mailing naar onze kandidaten database, een advertentie in het Franchise+ vakblad en een social media campagne. 

We helpen je graag met het bepalen van de optimale inzet van communicatiemiddelen en -kanalen en kunnen dit ook van A tot Z voor u uit handen nemen. Samen bepalen we hoe jouw boodschap de meeste impact heeft in een overzichtelijke en uitgebreide wervingsstrategie.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Franchise+ Marktplaats? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van adverteren en de kosten? Of bent je benieuwd naar een combinatie van een advertentie met bijvoorbeeld een direct mailing naar onze kandidaten database om jouw franchisevestiging te verkopen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan! Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op.