Nieuwe franchisenemers werven via Franchise+

Wilt u onder de aandacht komen van potentiële franchisenemers en nieuwe franchisenemers werven? Dat kan via de website van Franchise+!

Franchise+ is uw partner in Franchise Recruitment. Wij nemen uw werving en selectieactiviteiten volledig of gedeeltelijk uit handen. Met meer dan 25 jaar ervaring kent Franchise+ de markt écht. Wij helpen u om uw boodschap scherp te krijgen, u te onderscheiden van de concurrentie, uw zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen.

Nieuwe franchisenemers werven via de Franchise+ site

Op onze site is door middel van presentaties een overzicht te vinden van alle franchiseformules in Nederland. Aan de formulepresentaties worden marktplaats advertenties en publicaties, zoals artikelen en nieuwsberichten, gekoppeld. Geïnteresseerden kunnen een formulier invullen om hun interesse kenbaar te maken, deze wordt rechtstreeks naar u gestuurd. Een formulepresentatie op de Franchise+ site is een ideaal hulpmiddel om nieuwe franchisenemers te werven!

Op de Franchise+ site wordt onderscheid gemaakt tussen betaalde en gratis presentaties. Bij betaalde presentaties kunt u zelf onbeperkte, commerciële tekst aanleveren samen met een video, liggende foto’s en het logo. De presentatie bevat dan ook een brandstory en wordt op andere, relevante pagina’s vertoond. Gratis presentaties bevatten alleen tekst, het logo en kerncijfers. Deze presentaties worden niet op andere pagina’s getoond.

Bereik Franchise+ site

De Franchise+ site heeft 600.000 bezoeken per jaar en telt 475.000 unieke bezoekers per jaar. De site heeft 1,8 miljoen pageviews per jaar. 65% van de bezoekers bekijkt de site via een mobiel apparaat. De bezoekers zijn gemiddeld 2 minuten online per bezoek.

Optimaal resultaat voor het werven van nieuwe franchisenemers

Voor een optimaal resultaat om nieuwe franchisenemers te werven wordt vaak een formulepresentatie gecombineerd met bijvoorbeeld een direct mailing naar onze kandidaten database, een advertentie op de Marktplaats van de Franchise+ site, een advertentie in het Franchise+ vakblad en/of een social media campagne

We helpen u graag met het bepalen van de optimale inzet van communicatiemiddelen en -kanalen en kunnen dit ook van A tot Z voor u uit handen nemen. Samen bepalen we hoe uw boodschap de meeste impact heeft in een overzichtelijke en uitgebreide wervingsstrategie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het werven van nieuwe franchisenemers via Franchise+? Bijvoorbeeld over de mogelijkheden en de kosten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan! Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij contact met u op.