Intergamma benoemt Marcello Iacono als CFO en Frans Hartong als COO

Marcello lacono (50) wordt per 1 september Chief Financial Officer (CFO) van Intergamma. lacono was voorheen CFO bij Q-Park en financieel directeur van PLUS. Frans Hartong (54) start per 1 oktober als Chief Operating Officer (COO). Op dit moment is Hartong Managing Director van Van Neerbos Groep en Bouwmaat bij CRH. De Van Neerbos Groep is onlangs door Intergamma overgenomen.

Iacono is een ervaren financiële bestuurder en hij zal bij Intergamma verantwoordelijk worden voor het financiële en logistieke beleid. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarna zijn postdoctoraal accountancy behaald. Na zijn studie is Iacono zijn loopbaan begonnen bij KPMG. Daarna heeft hij diverse financiële managementfuncties bekleed bij Campina, Nutreco, Alliance Healthcare, PLUS en Q-Park.

Hartong zal als ervaren retailer verantwoordelijk worden voor de winkeloperatie van zowel de eigen winkels als die van franchisenemers en het vastgoed van Intergamma. Voor zijn betrekking bij CRH heeft Hartong verschillende senior managementfuncties bekleed binnen de Metro Groep. Hij heeft jarenlang als COO in Nederland, Polen en Duitsland gewerkt en is Global Sales en Operations Director geweest bij de Metro AG. 

Eerder werd bekend dat Sebastiaan de Jong aantreedt als Chief Commercial Officer. Met de benoeming van Iacono en Hartong is de directie van Intergamma compleet. De directie zal dan bestaan uit: Harm-Jan Stoter (CEO), Marcello Iacono (CFO), Sebastiaan de Jong (CCO) en Frans Hartong (COO).