Volledig vernieuwd beursconcept in 2023

Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 vindt de volledig vernieuwde Franchise+ Beurs plaats in het van der Valk Hotel Schiphol aan de rijksweg A4. Hiermee organiseert Franchise+ al voor de 19e keer de beurs die dé ontmoetingsplek is tussen franchisegevers en aspirant-franchisenemers. Jaarlijks wordt de beurs met circa 60 exposanten bezocht door gemiddeld 1.300 mensen. Daarmee is de Franchise+ Beurs hét jaarlijkse evenement waar franchiseondernemers in spé vrijblijvend binnen een paar uur, met een grote groep franchiseformules kennismaakt.

Goed bereikbaar

De vernieuwde locatie is optimaal bereikbaar met een eigen afrit aan de A4 bij Hoofddorp en er rijdt een kosteloze pendelbus vanaf Schiphol. Voor iedereen die met de auto komt is er ruim voldoende ,gratis, parkeergelegenheid.

Divers seminarprogramma

Tijdens beide beursdagen wordt er een divers seminarprogramma geboden, waar alle informatie over het starten van een eigen franchiseonderneming aan bod komt. Daarnaast komen er diverse inspirerende sprekers vertellen over hun ervaringen in het franchise ondernemerschap.

Alle ingrediënten voor een succesvolle Franchise+ Beurs

Met deze nieuwe locatie in het hart van de Nederlandse economie met een verder verbeterd concept is het doel dat de beurs volgend jaar een nog groter succes wordt.

Bezoeken? 

Je kunt gratis toegangskaarten aanvragen via het onderstaande formulier. Vervolgens ontvangt u de toegangskaart in de email. Graag per bezoeker het formulier opnieuw invullen.