Andy Conserière nieuwe directeur Trekhaakcentrum.nl

Trekhaakcentrum.nl, dat recent nog Trekhaken.nl overnam, heeft Andy Conserière aangesteld als haar nieuwe directeur. De veertiger is geen onbekende in de trekhaakwereld. De afgelopen 5 jaar zorgde hij voor een expansie van trekhaakfabrikant GDW in Benelux en de Duitstalige landen.

“Met Trekhaakcentrum.nl en Trekhaken.nl beschikken we over de 2 grootste montagenetwerken van Nederland en een heleboel ervaring. Het zijn aparte concepten en onze intentie is om dat zo te houden. Trekhaakselectie en -montage vormen een specialisme, iets wat vaak wordt onderschat door zowel de consument als de grossier. Om ons nóg meer te profileren als absolute trekhaakspecialist, gaan we verder professionaliseren binnen alle gelederen van de organisatie: markt- en prijsanalyses, optimalisering van database en –flow, partnerships met leveranciers, KPI’s, verdere opleiding en training van personeel en partners, gerichte communicatie- en marketinginitiatieven et cetera. Daarnaast is het zaak om een duidelijke visie en dito commercieel beleid te handhaven. Hoewel de huidige meerderheid van onze klanten bestaat uit particulieren, ben ik ervan overtuigd dat we binnenkort ook een interessante en betrouwbare partij zullen zijn voor heel wat dealers, leasingmaatschappijen, wagenparkbeheerders, schadebedrijven en andere professionals, die hun trekhaak willen laten monteren door één van onze partners. We gaan er met een gemotiveerde ploeg alles aan doen om ons marktleiderschap nog verder uit te diepen”, aldus Andy Conserière.

Over Trekhaakcentrum.nl en Trekhaken.nl

Trekhaakcentrum.nl is een onafhankelijk franchiseconcept van circa 80 vestigingen, die van trekhaakmontage hun core business hebben gemaakt of willen maken. “Trekhaken.nl is een trekhaakconcept dat loopt via de grossier, die vaak beschikt over een goede relatie met de montagepartner en over een uitstekende distributie, maar graag beroep doet op de knowhow van een specialist inzake de begeleiding van de consument, de keuze van de juiste haak + set, de planning van de montage, de technische ondersteuning en de volledige opvolging”, vertelt een woordvoerder.
 

Bekijk ook